Готови ли сте за промяна? 5 идеи как да обновим всекидневната.

 

Казват, че дяволът е в детайлите. Ако сте на същото мнение и искате да внесете малко промяна във всекидневната, ето няколко идеи от екипа на Allegra, които ще ви помогнат да обновите пространствата си.

1.      Килимът

Килимът създава несравнимо усещане за уют и топлина. Един нов килим "ДАРИЯ" може да промени атмосферата на цялата стая и да ви накара да се почувствате сякаш сте сменили стаята. Дребен детайл, а прави съществени промени, не само с интериора, но и с вашето лично усещане за промяна и обновление.

https://www.allegra-bg.com/index.php?route=product/product&path=59_230&product_id=890

2.      Стената

Добавете неочакван цвят в стаята. Боядисайте свежа стена за акцент. Не е за вярване как една стена може да придаде повече свежест и настроение отколкото въобще сме очаквали.

3.      Картините

Проучване на американски учени разкрива, че периодично е препоръчително картините у дома да бъдат подменяни. Прибирането на любимите картини и закупуването на нови вдъхновявало човешкия мозък. Голяма била и радостта ни когато след известно време върнем старите си картини по местата. Чувство на носталгия тогава изпълвало мозъка ни. И така, обновление и носталгия се редуват, а ние се вдъхновяваме и изпълваме с добро усещане, твърдят американските учени.

4.      Завесите

Пуснете светлината у дома. Нека влиза обилно в стаята. Не винаги завесите са задължителни за едно помещение, особено ако имате спираща дъха гледка и не гледате във всекидневната на съседа разбира се.

5.      Животински принт

Да. Допълнете всекидневната с нещо диво. Доста нестандартно, но и много оригинално. Всички приятели ще забележат животинския принт, който сте избрали и ще тръгнат едни дискусии. Така че избирайте смело... хората така или иначе си говорят.

Та, така... Дяволът е в детайлите. Наистина не е необходимо много, за да преобразите дома си.

 Килимът на райе привлича погледите, топлите цветове дават лекота и простор, а цветните възглавници създават приятно настроение.

Екипът на Allegra искрено ви съветва: Поиграйте си с всички детайли, за които се сещате у дома. Ако не вие – кой? Ако не сега – кога?